Keskikesän juhlakin meni ällistyttävän rauhallisissa merkeissä, vaikka vanhan kotikuntani väkiluku kesäisin vähintäänkin kaksinkertaistuu. Aikaisempina kesinä sitä perinteistä kännisten örinää ja säätämistä on, ainakin aattoyönä, saanut seurata aamuun asti, tensio päässä ja depressio! Missähän ihmeessä amatöörit tänä vuonna luurasivat? Sisarusten lapsista kyllä lähti ääntä ihan kotitarpeiksi, mutta eihän sellainen nyt suomalaisen juhlakansan melusaastetta saata torjua, ei millään! Mukavaa siis oli ja mikä parasta, päätäkin on särkenyt ainoastaan otsikon osoittamasta syystä.

Olin nimittäin lähes unohtanut pitkäaikaisen matkaseuralaiseni, josta seuraava päiväkirjan siivu jotain valaissee:

MIGREENIÄ tällä kertaa. Toki se kohtausta teetteli jo parisen viikkoa, kun nuo kelit on olleet varsin sähköiset, toissapäivänä olikin mentävä päivystykseen jeesiä vaatimaan. Mielenkiintoinen juttu siinä kauheudessa oli tuo "näköharha" puoli, joka on ollutkin harvinaista sitten 80-luvun. Niin, näin semmoisia ihme säkenöiviä, punaisia lonkeroita, yksittäisiä ja semmoisia kimppuja, vähän niin kuin monen kukan keskiosat. Ne kimput veteli kohtuullisella vauhdilla spiraalia, mutta yksittäiset vilisti niin käsittämätöntä vauhtia, että paha mennä kuvailemaan mitä ne teki, enkä ole muuten aivan varma haluaisinko edes tietää! Kukkuu!

Jotta semmoosta! Arvaas missä tänään kävin? Niinpä, KELAssa ja sosiaalitoimistossa kanssa, sillä eräskin dokumentti makoili siellä sijaistarkkaajan viitan poimuissa, niin, juuri se ratkaiseva voidakseni jättää työttömyyspäivärahahakemuksen. Hassu juttu sinänsä, minä kun sen ensimmäisen hakemuksen kävin oikein paikan päällä tekemässä 1.6., kuten edellisessä tarinassa varmaankin mainitsin. No, nytpä se on sitten taas täytetty ja jätetty, heräsi vain kysymys pieneen mieleeni: millehän planeetalle tämä paperinippu päätyy? Semmoisenkin hienon palvelun ovat sinne KELAan tehneet, että ovat poistaneet vessat käytöstä ja vesiautomaatin myyneet kai eniten tarjonneelle, hyvin tehty!

113465.jpg

ONHAN TÄSSÄ MUUTENKIN VÄHÄN OUTO OLO OLLUT TOISINAAN, MIKSIKÖHÄN?

Täällä kannattaa käydä, jos juurimusa kiinnostaa: http://www.dannybrooksmusic.com/