No juu, eipähän vielä yrittäjäksi, josko tuonnempanakaan, aikahan tuonkin näyttää. Sen sijaan, mennä vuoden sairastelujen vuoksi, työkokeiluun suositti työvoimatoimisto ja ronski kuukausi moisella toimenpiteellä Sana rististä ry'lle jotain olen tekevinäni ollut. Johnain määrin muistuttaa edellistä puuhastelupaikkaani, onneksi todella vähän, nimittäin siinä, että yhdistys on perustettu tukemaan päihdeihmisiä ja vanhoja venkuloita, syrjäytymisen uhan alaisia noin yleensäkin. Kahdeksi kuukaudeksi sopimus tehtiin ja saa nähdä miten ensikuun alusta, jatketaanko samoilla asetuksilla, vaiko kenties palkkatuella, ehkä jopa muualla?

Asuinympäristö muuttui tuossa viikonlopun aikana vallan toiselle puolelle tätä työläiskaupunkia ja asunto sinällään on melkoinen parannus, lähiympäristö ei niinkään. Takaovelta, etu- ja, kadulle kun on jokunen metri ja maisema käsittää pääasiassa vastapäisiä taloja, jotka kyllä onneksi ovat luhtitaloja niin kuin tämäkin.

Hauska juttu sinänsä on se, että tästä pulinapalstasta voi varsin selkeästi huomata missä kohtaa meni Audi jokeen, siis alkoi masennus käydä päälle... toivottavasti kesän tullen taas tulee pohdiskelluksi muutakin kuin elämän raskautta! PAX!