Hih hei!

Minulle kun kävi siinä määrin onnekkaasti (?), että tietokoneisiin noin yleensä törmäsin vasta ns. aikuisena kun väliinputoja ikäluokkaa kai muutenkin olen, pesunkestävä nörttihän minusta olisi varmaan tullut. Pystymettästä ja "kattellaanpas" - menetelmällä ja muutenkin moukantuurilla kun tietotekniikkaan on tutustunut, hämmennystä on piisannut & oppirahat mennyt selkänahasta. Tuo yleinen käyttöjärjestelmä, se sellainen Windows, erityisesti on saanut minut epäuskoisen ärtymyksen pauloihin tuon tuosta, lähinnä merkillisen epävakauden vuoksi - kaatuilee, jumittaa, jne - kuin myöskin lisenssisysteeminsä , toisin sanoen "antakaa meille kaikki rahanne ja yksityisyytenne" !

Niin, sitä vaan, että jotkut sitten kehittelevät järjestelmiä ja ohjelmi(stoj)a jakaakseen niitä vapaaseen käyttöön, perin hyvin tuntuvat toimivan eikä ole virus/haittaohjelmauhkaa... mistähän ne tuonne microsoftympäristöön sitten tulevat, kun eihän esim. Mac' väellä moista riesaa ole konsaan ollut? Eipähän tarvihe koneenkäyttäjänä enää pähkäillä moisia kun Ubuntun asensin, toki tuo Linuxmeininki vaikuttaa äkkiseltään kryptiseltä vielä parin viikon ihmettelyn jälkeenkin, mutta konehan toimii paremmin kuin uutena! Kattellaan, sano.

Muutenkin elo näinä aikoina on mukavaa ja ajoittain oikein palkitsevaakin, vaikka palkkaa töistä ei rahana maksetakaan - korvauksena omanarvontunnon ja aktiivisuuden huima nousu, mitä nyt tuskin rahalla saisikaan... hyvä meininki!
249787.jpg