Kappas vaan, aika kuluu nott'ei huomaakaan!
1783277.jpg
Tämä meikän ammatinhankintaprojekti tuntuu olevan melko pitkäikäinen, olletikin kun "oikeissa töissä" olin viimeksi ties milloin ja se työsuhde päättyi 30.6.2002! Sairauslomallahan ma olen reumain vuoksi tämän kuun loppuun, mutta KELA teki minusta työkykyisen huhtikuun alusta, tokihan "asiantuntijalääkäri" paremmin tietää kuin hoitava erikoistunut tohtori! Kumminkin, aloitin työkokeilun heinäkuun alussa kokin tehtävissä, olisin halunnut tietää kestääkö käteni keittiötyötä, vaan ehdin olla kokonaista 4 päivää läsnä joutuessani s-lomalle taas - odottelemaan siihen tähystykseen pääsyä, sillä keittiössä ei lie hyvä olla jatkuvassa ripulissa, eli se siitä!
Sen sijaan tänään aloitan kokeilun Tampereen Metodistiseurakunnassa, hoitaen muun ohessa tilojen siisteydestä, ymmärtääkseni. Tarkoitus on, ja on ollut viime syksystä alkaen, viivähtää siellä ainakin puoli vuotta palkkatuella, kunhan työvoimatoimisto löytää asian vaatimat €urot käyttöön, järjestääkseni musiikkityön käytännöt jouheaksi, kuten myös äänentoiston siinä määrin kun budjetti antaa myöten, ja mitä kaikkea nyt tarvitseekin saattaa ajantasalle - ainakin webbisivuja tulee päivittää viikottain.

Tällaasta tänään, ja ei mennyt vuosi toki hukkaan ole heittäytynyt, vaikka kärvistelyä on piisannut enemmän kuin lääkärikään saisi määrätä: vapaan ohjelmalähteen käyttöjärjestelmistä olen saanut melko lailla kokemusta, enkä enää wintousiin vaihtaisikaan, vaikka maksettaisi,  ja nikkarointia on saanut tehdä tuon tuostakin, aina jossain on reuhallaan jotain, esim. vaikka nyt tuo halpisresonaattorikitara, kuten myös rumpusettiä olen kasannut vähitellen - soittokunnossa tuo hyvinkin on, vaikka resonointikalvot puuttuukin - toki niitten
kiintysvärkitkin, mutta eiköhän se jonakin tiistaina valmistu.

Kuvaruutukuulumisiin, kunn! M